RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trei drumuri județene, afectate de viscol. Nu au fost situații grave

Patru drumuri naţionale şi 16 drumuri judeţene au fost afectate din cauza viscolului, în ultimele 24 de ore, informează luni Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Conform unui comunicat transmis AGERPRES, este vorba despre drumurile naţionale 73A (Braşov), DN 15C, DN 15B şi DN 2 din judeţul Neamţ şi de drumurile judeţene DJ 293, DJ 294 şi DJ 282 din judeţul Botoşani, DJ 251J (Galaţi), DJ 281, DJ 248B şi DJ 208G din judeţul Iaşi, DJ 207A, DJ 159D, DJ 207C, DJ 155B, DJ 157, DJ 155I, DJ 157A şi DJ 158, toate din Neamţ, şi DJ 209C (Suceava).

Pentru remedierea situaţiilor înregistrate, pompierii militari, împreună cu autorităţile locale, au desfăşurat misiuni pentru deblocarea a 36 de autovehicule rămase înzăpezite, în care se aflau 64 de persoane.

De asemenea, s-a intervenit, cu ajutorul autospecialelor de deszăpezire, pentru asigurarea deplasării a trei echipaje de ambulanţă cu pacienţi, dar care nu mai puteau înainta din cauza viscolului şi a zăpezii adunate pe carosabil. Toate persoanele au fost transportate în siguranţă la unităţile spitaliceşti, precizează sursa citată.

  

În urma manifestării fenomenelor meteorologice caracterizate prin viscol şi strat consistent de zăpadă, în ultimele 24 de ore nu au fost înregistrate victime sau alte situaţii grave care să pună în pericol comunităţile.

Vremea rea a generat efecte în şapte judeţe (Botoşani, Braşov, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui).

agerpres.ro

Related posts

Răspunsul lui Pantazi la acuzele lui Pintilie pe tema scăderii impozitelor la firme: „Nu am zis niciodată ceva de firma ta”

Răzvan Grecu

Încep lucrările la reabilitarea Străzii Gării

Ema Roman

Imagini de astăzi de pe Șantierul Autostrăzii A7, din zona nodului de tip turbion din zona Pașcani – Sodomeni (video)

Redacția
Încarcă...