NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Transportul public: Nici un ban pentru achiziția de autobuze. EcoServ va avea un manager de transport cu studii medii!

Primăria Pașcani nu a virat nici un leu din banii aprobați pentru achiziția de mijloace second hand, către viitorul operator de salubrizare EcoServ SRL. Aleșii locali vor discuta mâine organigrama acestui serviciu, care cuprinde și numărul angajaților pe sector.

Pentru funcționarea acestui serviciu, în cadrul EcoServ SRL, este nevoie de investiții și o organizare foarte bună. Consilierii PSD și PMP au aprobat 800.000 lei pentru achiziția de autobuze, dar până acum nici un leu nu a ajuns în contul societății. Drept urmare, procesul de achiziție va fi întârziat. Un motiv ar putea fi și faptul că societatea nu a parcurs încă etapele procesului de licențiere.

Cât privește organigrama societății, urmează să fie discutată mâine. Managerul EcoServ SRL își arată încă odată intențiile. El nu vrea să-l preia pe directorul de transport de la RAGCL Pașcani, pe Lucian Cojocaru. Prin proiectul organigramei, își dorește să angajeze un manager cu studii medii.

Din informațiile noastre, acesta are deja postul promis unei persoane. 

Dacă este să ținem cont de amenințările că actualul operator nu va mai putea din luna iulie să își desfășoare activitatea, atunci navetiștii din suburbii vor avea probleme în ceea ce privește deplasarea la locurile de muncă sau la sediul unor instituții locale. 

loading...
Advertisements

Related posts

Buziaș, stațiune balneară cu izvoare cu apă termală

Redacția

Limită de viteză pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, de la Spital spre Stolniceni. Localnicii au cerut devierea traficului!

Marius Parteni

Restricții pe strada 22 Decembrie din cauza unei gropi pe carosabil

Răzvan Grecu
Încarcă...