RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tragedie pe şosea! Tânăr spulberat de o maşina la volanul căreia se afla o şoferiţă din Suceava

Un bărbat de doar 36 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberat de o maşină. Tragedia s-a petrecut ieri seară în satul Boureni din comuna Moţca. Tânărul mergea pe marginea drumului când a fost lovit de o maşină condusă de o şoferiţă de 30 de ani, din judeţul Suceava.

 

În ajutorul victimei au fost solicitaţi medicii de la Serviciul de Ambulanţă Paşcani, care au resuscitat tânârul trei sferturi de oră, fără niciun rezultat, din păcate.

  

Poliţiştii au deschis o anchetă. Şoferiţa vinovată s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

“La data de 26 februarie a.c, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2, pe raza localității Boureni, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că șoferița unui autoturism, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 36 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă a sensului său de mers. În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului. De asemenea, șoferița a fost testată alcoolscopic, stabilindu-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, Anca Vîjiac.

 

 

Related posts

Probă suplimentară pentru aspiranţii la cascheta de poliţist: răbdarea la coadă

Redacția

Polițiștii locali în control în piețele pășcănene. 14 sancțiuni pentru neregulile constate

Oana Cordoneanu

Polițiștii de proximitate din cadrul Poliției municipale pe urmele chiulangiilor. 32 de elevi au fost depistați în baruri

Redacția
Încarcă...