NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Tragedie în Vama Nădlac. O femeie a murit în timp ce aștepta la triaj

O femeia murit miercuri în Vama Nădlac, în timp ce aștepta să fie preluată de doctori la triaj. La întrarea în țară, la toate punctele de frontieră, toate mașinile și pasagerii lor sunt verificați de medici.

Femeia s-a prăbușit în fața medicilor

Chiar înainte să fie preluată de un medic, femeia a cazut fulgerător din picioare, medicii au intervenit imediat și au cerut un elicopter SMURD. Acesta a sosit, dar din păcate nu s-a mai putut face pentru nimic pentru femeia moartă în Vama Nădlac. Femeia se întorcea în România din Marea Britanie.

Probleme mari în Nădlac

Mii de mașini așteapta la punctul de frontieră dintre România și Ungaria în Vama Nădlac 2 unde sunt cozi kilometrice de mașini care așteaptă să intre în țară. Verificările durează, testele făcute de medici îngreunează trecerea pe la punctul de forntieră Nădlac.

Aradul riscă ca spitalul județean să fie închis. Acesta a fost vizitat de ministrul Sănătății, dorind să verifice modul în care se face triajul pacienților, care este circuitul pe care îl urmează și care sunt dotările unității medicale.

  

În prima parte a vizitei, ministrul Nelu Tătaru a intrat în corturile de triaj epidemiologic din curtea Spitalului Județean. Mai apoi, a intrat în spital pentru a verifica situația.

BZI

Advertisements

Related posts

Banii necesari pentru plata salariilor personalului medical

Redacția

Şoferi români blocaţi la intrarea în Germania

Redacția

Primarul orașului Rădăuți s-a îmbolnăvit de Covid

Redacția
Încarcă...