RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tragedie în județul Iași! Doi bătrâni au murit într-un incendiu care le-a mistuit casa

Două persoane, soţ şi soţie, de 84 și, respectiv 81 de ani, au fost găsite decedate, în noaptea de duminică spre luni, în locuinţa lor din localitatea Găneşti, județul Iași, ca urmare a unui incendiu puternic izbucni, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă. Locuința a ars pe o suprafață de 150 m.

Pompierii ieșeni au fost solicitați prin 112 în noaptea de duminică spre luni, mai exact în jurul orei 00.30, să intervină la stingerea unui incendiu în localitatea Gănești, comuna Ion Neculce, jud. Iași. Au fost trimise pentru stingerea incendiului 2 autospeciale de stingere și EPA pentru acordarea primului ajutor calificat.

După aproximativ 2 ore de luptă cu flăcările, din nefericire, militarii au constatat că proprietarii, 2 persoane, soț și soție, 84 și 81 ani au fost găsite decedate în locuință. Victimele prezentau arsuri pe 80% din suprafața corpului.

”Apelăm din nou la cetățeni pentru a-și curăță soba și hornul, de a nu lasă focul nesupravegheat, iar pe timpul nopții focul din sobă sa fie stins, să nu depoziteze materiale combustibile pe sobe și în încăperea acesteia, să nu usuce haine pe sobe, sobele să nu fie supraîncălzite”, este recomandarea făcută de pompierii ieșeni.

  

sursa realitatea.net

Related posts

CJAS a stabilit data concursului pentru posturile medicilor de familie

Redacția

7,6 milioane de români au o ocupaţie, iar peste 11 milioane de cetăţeni sunt inactivi sau şomeri

Redacția

Busuiocul, planta magică a bunicilor. Vindecă numeroase boli

Redacția
Încarcă...