NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

TRAGEDIE! I s-a oprit inima când juca la „păcănele“. A căzut mort lângă aparat

Bărbatului de 45 de ani i s-a oprit practic inima, încercându-se resuscitarea în zadar mai bine de o oră. Nu se ştie dacă emoţiile jocului pe bani au avut vreun rol.

 

Un ieşean a sfârşit tragic, oprindu-i-se inima chiar în timp ce juca la „păcănele“, într-un local cu aparate pentru astfel de jocuri. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a decedat alaltăseară, în jurul orei 22.30, în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon“. Pacientul a fost transportat în UPU în curs de resuscitare, fiind preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă de la o sală de jocuri din oraş. Medicii urgentişti au continuat manevrele de resuscitare în spital, însă fără succes.

„Un echipaj SMURD a intervenit la o sală de jocuri din oraş unde un bărbat a instalat un stop cardiac. Diagnosticul pacientului a fost de stop cardio-respirator, fără răspuns la manevrele de resuscitare, cu observaţie de accident vascular cerebral hemoragic. Pacientul era cunoscut cu diagnosticul de diabet de tip II, insulinotratat. Bărbatul a fost resuscitat 50 de minute de echipajul de terapie intensivă de la SMURD, şi apoi încă 20 de minute în UPU. La ora 22.36 s-a declarat decesul şi s-a anunţat Poliţia“, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. 

Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă, potrivit procedurilor.

Sursa 

Advertisements

Related posts

Coronavirus: “Tinerii nu sunt invincibili”, avertizează OMS

Redacția

Flux mare de pacienți în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani

Marius Parteni

Ministrul Tătaru: Starea de urgență, în acest moment, nu se impune

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site