RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Tragedia care a INDIGNAT Polonia. O copilă a murit de frig la 500 de metri de politiștii care ar fi trebuit să o salveze

Moartea Nataliei, o adolescentă în vârstă de 14 ani, răpusă de frig la 500 de metri de polițiștii care ar fi trebuit să o salveze, a stârnit valuri de indignare în Polonia. O anchetă urmează să stabilească dacă Poliția și-a făcut treaba după ce tatăl fetei a dat-o dispărută.

Adolescenta a dispărut marțea trecută în localitatea Andrychów și a fost găsită mai târziu, în aceeași zi, în centrul orașului, slăbită și aproape înghețată. A fost dusă la spital, dar a murit pe fondul hipotermiei severe, a relatat televiziunea poloneză TVN24.

A stat în fața unui magazin ore bune, timp în care nimeni nu a ajutat-o
Site-ul local wadowice24.pl a relatat că poliția a fost sesizată marți dimineață cu privire dispariția fetei de 14 ani din Andrychów.

Adolescenta ar fi trebuit să meargă în apropiere de Kęty, dar n-a ajuns la destinație. I-a telefonat tatălui său că nu se simte bine și că nu știe unde se află.

  

Potrivit TVN24, tatăl a primit un apel de la fiica sa în jurul orei 8.17 dimineața. Într-o scurtă conversație aceasta a spus că „avea întuneric în fața ochilor, nu știa unde se află și că era zăpadă peste tot”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Viața bate filmul! Ce i-a făcut o BADANTĂ româncă, pensionarului italian de 86 de ani, care o angajase să aibă grijă de el

Redacția

Rusia încă așteaptă răspunsul Occidentului cu privire la solicitările de securitate

Redacția

Republica Moldova, amenințată cu sistarea gazelor în pragul iernii de către Gazprom, dacă nu plătește integral datoria

Redacția
Încarcă...