NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Traficul rutier va fi restricţionat pe DN 1 pentru lucrări de reparaţii la podurile din apropierea localităţii Sinaia

Traficul rutier va fi restricţionat pe DN 1, în perioada 19 septembrie – 21 octombrie, pentru lucrări de reparaţii la podurile din apropierea localităţii Sinaia, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), citată de Agerpres.

În prima etapă, în perioada 19 septembrie 2022 – 7 octombrie 2022, traficul rutier va fi restricţionat, circulaţia desfăşurându-se alternativ, pe câte un sens de circulaţie, pe DN 1, pe sectorul cuprins între km 118+271 şi km 119+420, pentru a permite executarea lucrărilor de reparaţii la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilataţie la podul situat la km 118+846.

În cea de-a doua etapă, traficul rutier se va desfăşura alternativ, pe câte un sens de circulaţie pe sectorul cuprins între km. 116+888 şi km. 117+963, în perioada 10 octombrie 2022 -21 octombrie 2022, pentru execuţia lucrărilor de înlocuire a rosturilor de dilataţie la podul situat la km 117+399 pe DN 1.

Advertisements

Citește și…

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ministrul irlandez de Externe: Jumătate din cerealele din Ucraina au trecut prin România, de la începutul războiului

Redacția

Jumătate din voturile pentru partidul pro-prezidențial Rusia Unită în alegerile pentru Duma de Stat “au fost măsluite” – observatori independenți

Redacția

Pregătiri de război. Comisia de Rechiziții face inventarul firmelor chemate la mobilizare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site