RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Traficul în prima zi de relaxare: Trei accidente rutiere într-o oră, în această dimineață, pe străzile din România

Începând de astăzi, România a intrat în stare de alertă, care presupune o libertate mai mare privind circulația persoanelor. Acest lucru a dus, inevitabil, la accidente rutiere.

Trei accidente rutiere au avut loc în România, vineri dimineață, până la ora 8:00, arată datele transmise de centrul Infotrafic al Poliției Române.

Primul accident din starea de alertă a avut loc în județul Mehedinți. Pe DN 6 Orșova – Filiași, la ieșirea din localitatea Șimian către Strehaia, a avut loc o coliziune între două autovehicule. Patru persoane au fost rănite. Se efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului. Circulația se desfășoară îngreunat, pe un fir.

În județul Călărași, traficul rutier este oprit în ambele direcții pe DN 4 București – Oltenița, la ieșirea din localitatea Budești către Gruiu, în urma unei coliziuni dintre un autotren și un autoturism. Două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată. Polițiștii efectuează cercetări pentru determinarea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

  

În Timiș, traficul rutier este întrerupt pe DN 6 Caransebeș – Lugoj, în zona localității Găvojdia, din cauza unui accident. În urma coliziunii dintre un autotren și două turisme, o persoană a fost rănită. Se estimează ca circulația să fie reluată în 40 de minute.

Anual, în România își pierd viața circa 2.000 de persoane în accidente rutiere.

DIGI24

Related posts

David Popovici a fost votat cel mai bun înotător european al anului de Liga Europeană de Nataţie

Redacția

Partidele extremiste, în ascensiune în Europa. Ce se anunță la alegerile europarlamentare de anul viitor ANALIZĂ

Redacția

Medic de familie: “Dacă pacientul este în comă, cum îşi bate codul PIN?”

Redacția
Încarcă...