NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trafic blocat ieri pe strada Grădiniței! Șoferii au stat și câte 2 ore în trafic pentru a tranzita municipiul! (Video)

Ieri a fost o zi groaznică pentru pășcănenii care circulau cu mașina din Iași sau plecau spre Iași, dar și pentru șoferii care erau în tranzit prin municipiul nostru. Lucrările de reabilitare ale carosabilului de pe pasarela peste calea ferată din dreptul Lacului Peștișorul i-au făcut pe șoferi să stea și două ore în trafic, în condițiile în care ieri a fost duminică.

Mai mult, intersecția străzii Grădiniței cu strada Ștefan cel Mare și Sfânt, din dreptul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, a fost extrem de aglomerată, șoferii traversând-o la mica înțelegere.

„A trecut o oră de când sunt blocat pe strada Grădiniței. Abia am ajuns în dreptul cimitirului aflat pe strada asta. Deci viteza se menține, maxim 100 de metri în 15 minute. La prima intersecție mare, niciun polițist  nu dirijează circulația. Intrarea e la mica înțelegere. Mă apropii de pod.  Deci două ore ca să traverszi Pascaniul…”,  a scris ieri pe Facebook un şofer aflat în trafic.

Astăzi s-a circulat mai bine, însă în continuare se crează ambuteiaje pe strada Grădiniței. Situația nu este una nouă, ea datând de când municipalitatea a decis să efectueze lucrări de reparații la această stradă. Pășcănenii au solicitat în dese rânduri ca lucrările să se efectueze noaptea, însă vocea lor nu a fost ascultată de cei din conducerea Primăriei.

VIDEO AICI

Advertisements

Related posts

Ședință extraordinară de Consiliu Local Pașcani – 6 februarie 2018 (VIDEO)

Redacția

Primarii din judeţ se întâlnesc la Prefectură să discute despre pregătirile pentru sezonul rece!

Ema Roman

Ministrul Cuc a semnat astăzi, la Iaşi, contractul de refacere a studiului unui tronson din A8

Redacția
Încarcă...