RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Tradiții mironiste de Crăciun

Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în curs de pregătire la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani.

„Cutia Bucuriei” se află la cea de-a treia ediție deja. Organizată de Consiliul Școlar al elevilor de la Miron Costin Pașcani în colaborare cu Comisia SNAC a liceului activitatea își propune să aducă zâmbetul elevilor aflați în situații dificile. Pe 15 decembrie elevii sunt așteptați să aducă alimente, rechizite, jucării, dulciuri la Sala de proiecte a liceului, Corp A, etajul al 2-lea, toate fiind apoi împachetate de spiridușii moșului și oferite copiilor.

După o pauză de trei ani,  tradiția Târgului de Crăciun mironist se reia.  Așteptăm pe 20 decembrie, la parterul corpului A al liceului dascălii, elevii actuali, foștii elevi, părinții, bunicii, prietenii. Veți găsi produse handmade festive, dulcețuri, prăjituri de casă, veți putea asculta colinde în franceză și engleză, și acestea o tradiție mironistă, sub coordonarea profesorilor catedrei de limbi moderne, și urmări momente umoristice pregătite de trupa „Fenomenalii”. 

Related posts

Tabără ”Respiro” pentru elevi, părinți și personal din comunitatea Liceului Special “Moldova” la Vama, Suceava

Redacția

Din nou în fața școlii online, la începutul semestrului al doilea, în valul 5 al pandemiei

Redacția

Calendarul înscrierii în învăţământul primar 2023-2024 a fost modificat. Varianta actualizată, trimisă la Monitorul Oficial

Redacția
Încarcă...