NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri Uncategorized

Toți cei care cumpără mașini second hand vor fi verificați de Fisc

Eliberarea cărţii de identitate a vehiculelor rutiere poate fi suspendată pe o perioadă de maximum 5 zile la solicitarea motivată a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

În scopul de a preveni fraudele legate de taxa pe valoarea adăugată (TVA), Registrul Auto Român (RAR) va transmite către ANAF informații despre cei care cumpără mașini second hand din Uniunea Europeană (UE).

Astfel, pentru efectuarea formalităţilor legale necesare, persoana care a efectuat achiziţia intracomunitară – persoana fizică sau juridică care a achiziţionat vehiculul rutier dintr-o ţară membră UE şi care este menţionată pe documentele aferente vehiculului, respectiv pe documentele de provenienţă trebuie să se prezintă la Registrul Auto Român (RAR).

telem.ro

  
Advertisements

Related posts

O studentă din Iași face minuni cu o bucată de lut! Produsele au ajuns peste hotare, în Germania și Norvegia! A pornit afacerea cu aproape 100 de euro

Redacția

Gruia Stoica, de la Remar Pașcani , cercetat de DIICOT pentru activități de crimă organizată

Redacția

De Crăciun, parlamentarii fac un CADOU SCUMP aleşilor locali. LISTA PENSIILOR SPECIALE pentru primari, viceprimari şi şefii de la CJ

Redacția
Încarcă...