NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tombolă cu premii în telefoane, tablete și laptopuri pentru tinerii din Ialomița care se vaccinează

Autoritățile din Ialomița vor organiza o tombolă cu premii constând în telefoane, tablete și laptopuri pentru tinerii de 16-25 de ani din județ care se vor vaccina anti-COVID la maratonul organizat în prioada 31 mai – 1 iunie.

În cele două zile, toți cei interesaţi, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Ţăndărei, Feteşti, Urziceni și Fierbinţi-Târg.

Anunțul prefecturii Ialomița:

Alege să te vaccinezi! Alege să fii câştigător!

  

De Ziua Copilului, Instituţia Prefectului Ialomiţa, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița și al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, organizează în perioada 31 mai-1 iunie 2021 o campanie de vaccinare anti-Covid-19.

Tinerii cu vârste între 16 și 25 de ani care se vaccinează pe durata acestei campanii se vor putea înscrie la cele 3 tombole care vor avea loc pe data de 10 iunie 2021 la Slobozia, Fetești și Urziceni.

Premiile constau în 3 laptopuri, 3 tablete şi 3 telefoane mobile performante în valoare totală de 40.000 de lei.

Toți cei interesaţi, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Ţăndărei, Feteşti, Urziceni și Fierbinţi- Târg, în perioada mai sus-menţionată.

Centrele de vaccinare vor fi deschise până la orele 22:00.

Iniţiativa va fi susţinută financiar de către Consiliul Judeţean Ialomiţa, iar logistic de către Primăria Slobozia, Direcția de Sănătate Publică Ialomița și administraţiile locale unde există centre de vaccinare.

g4media

Advertisements

Related posts

Cel mai scump brad de Crăciun din România costă 100.000 € și este instalat în centrul orașului Târgu Jiu

Redacția

Câte teste pentru coronavirus au fost prelucrate în România, în ultimele 24 de ore

Redacția

Victor Ponta, către Radu Stroe: Codul Rutier să fie mai dur, sunt multe accidente

Redacția
Încarcă...