RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Toate trenurile de călători și marfă ale CFR s-au oprit două ore pe liniile Regionalei Iași

un-tren-suceava-–-bucuresti-a-ratat-oprirea-intr-o-gara-din-cauza-uleiului-de-pe-sine-/-o-ancheta-cfr-a-aratat-ca-de-vina-este-un-marfar-din-care-s-a-scurs-rapita

17 trenuri cu plecare sau sosire în Iași au fost afectate de greva de avertisment a angajaților CFR din această dimineață. 

Astfel, printre garniturile plecate din Gara Iași și oprite pe traseu se numără InterCity spre București (plecat la ora 5.17), cele trei trenuri InterRegio plecate spre Timișoara (1833), respectiv București (1660) și Brașov (1541), un al patrulea, spre Galați (1864), cu plecare la ora 8.09 rămânând în stație, precum și două garnituri regio (spre Bârlad și Suceava Nord).

În Gara Pașcani, trenul spre Timișoara înregistra deja 112 minute întârziere, cel spre Bacău, 116 minute, cursa spre Tg. Neamț, 104 minute, iar cea spre Mărășești, 75 de minute.

De asemenea, potrivit Mersului Trenurilor afișat în Stația CFR Iași, garniturile care trebuia să ajungă aici în intervalul orar 7.00-9.00 au suferit întârzieri – care se vor înregistra și în cazul trenurilor prinse pe traseu de protestul celor de la CFR. Astfel, nu au mai ajuns la timp trenul InterRegio de la Timișoara (ora inițială de sosire 7.22) și nici garniturile regionale dinspre Scânteia, Ungheni, Bacău și Tecuci.

Advertisements
  

ziaruldeiasi.ro

Related posts

Spitalul CF ar putea trece în subordinea Consiliului Local sau Județean. Vezi aici soluțiile șefilor Primăriei în cazul unei asemenea decizii

Marius Parteni

Atenționare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată

Redacția

Românii pot ieși din case fără declarații pe proprie răspundere, din 15 mai

Redacția
Încarcă...