NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă Local

TMC – tâmplărie PVC și mobilă, deschide un nou showroom în Pașcani! Nu rata reducerile! (P)

Un nou showroom unde vor fi expuse produse pentru căminul tău, va fi deschis publicului de duminică, 26 iunie, în Pașcani. Vorbim de un nou punct de lucru ce aparține societății Thermo Construct Pașcani, producător local de tâmplărie PVC, mobilă din PAL și MDF.

De duminică, 26 iunie, începând cu orele 09.00, toți cei interesați pot lua contact cu produsele firmei, dar și cu surprizele pregătite pentru această perioadă, într-o nouă locație.

Pentru toți clienții care vor comanda din gama de produse se oferă o reducere de 10%. Oferta este valabilă până la finalul lunii iulie 2022.

Advertisements

Vă așteptăm în showroomul nostru din strada Grădiniței, fostul sediu al societății Siretul S.A., dar și în zona vale, lângă marketul Lorimer.

Advertisements
  

Ne găsiți și pe facebook pe paginile: Thermo Construct Pașcani și TMC MOB, sau la numerele de telefon 0733.329.666/ 0741.959.331!

Advertisements
Advertisements

Related posts

Misiunile pompierilor din Pașcani și Târgu Frumos, în ultimele 24 de ore

Redacția

România are, începând de astăzi, o strategie națională și un plan de acțiune, cu măsuri concrete, finanțări și termene pentru Prevenirea și Combaterea Antisemitismului, Xenofobiei, Radicalizării și Discursului Instigator la Ură pentru perioada 2021 – 2023 (P)

Redacția

Prognoza meteo. Vara se prelungește și în septembrie. Cum va fi vremea la începutul lui octombrie

Redacția
Încarcă...