NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
MagazinMonden

Tipuri de perne personalizate pe care le poti oferi cadou

Pana nu demult, oamenii de toate categoriile sociale si de varsta ofereau cadouri banale, clasice, produse ce puteau fi gasite cu usurinta pe piata, pentru care alergau prin mall-uri si prin magazine de specialitate, acum exista o mare varietate de perne personalizate pe care le pot darui celor dragi.

Pe langa canile personalizate, magneti si brichetele personalizate, un loc important in preferintele consumatorilor il ocupa si alte tipuri de cadouri personalizate, precum pernele, care pot fi oferite atat pe plan personal, membrilor familiei, iubitilor sau prietenilor, cat si colaboratorilor, angajatilor si subalternilor, cu logo-ul companiei si un mesaj de apreciere, perne care pot fi folosite chiar in birou, de pus la spate in timp ce stau pe scaun sau pe fotoliul pe care sunt primiti clientii.

De ce sa oferi perne personalizate drept cadou?

Pernele personalizate din oferta Printbu.ro vor fi oferite cadou pentru ca:

Advertisements
  
  • sunt cadouri care pot transmite atat un mesaj de dragoste, cat si un mesaj de apreciere profesional;
  • sunt cadouri unice, practice, care nu se gasesc in alta parte;
  • sunt cadouri simple, elegante si care pot transmite mesaje importante;
  • sunt cadouri potrivite indiferet de varsta, de ocupatie sau de relatie, sunt accesibile si ajuta oamenii sa exprime sentimentele si aprecierea;
  • sunt cadouri accesibile din punct de vedere al pretului si foarte trainice;
  • sunt cadouri ce pot transmite deopotriva un mesaj haios, cat si de dragoste;
  • sunt cadouri ce se potrivesc mai multor ocazii, atat personale, cat si profesionale.

Perne cu paiete, pufoase sau simple? Ce alegi sa oferi?

Pernele personalizate disponibile pe piata vin in trei modele importante:

  • pernele personalizate cu paiete rosii pentru femei si albastre pentru barbati, pentru care pot fi personalizate pe o singura parte cu poza sau cu un mesaj;
  • pernele personalizate pufoase, patrate sau sub forma de inima, care pot fi personalizate cu mesaje sau cu fotografii;
  • pernele personalizate simple, patrate sau in forma de inima care vor reprezenta decoratiuni importante pentru canapeaua sau patul familiei.

Perna personalizata – o mica atentie cu o mare insemanatate: cand se ofera?

Ocaziile cu care perna personalizata poate fi oferita sunt numeroase. Pernele personalizate, asadar, pot fi oferite cu ocazia Sarbatorilor de iarna, a Sarbatorilor Pascale, a unei aniversari, de Ziua Indragostitilor sau Dragobete, mai ales pentru modelele in forma de inima, de 1 sau 8 martie penru femei sau chiar cu ocazia aniversarii casniciei. Optiunea de a oferi perne sau orice alt fel de cadouri personalizate are un impact mai mare decat un obiect foarte scump, insa fara personalitate si unicitate.

Perna personalizata cu paiete este o varianta mai “glam”, potrivita femeilor sau caselor care sunt amenajate in stil modern, cu detalii stralucitoare si armonioase. Pernele personalizate sunt atentii mici care arata ca persoanele carora le sunt destinate sunt speciale, iar acesta este un cadou perfect in orice situatie. Un cadou personalizat ramane intotdeauna pretuit, iar perna are un rol util in confort, amenajare, adaugand valoare oricarei incaperi.

Advertisements

Fara doar si poate, pernele personalizate sunt o parte importanta din comoara de amintiri alaturi de persoanele dragi. Pernele personalizate vor fi apreciate atat de colegi, profesori, membrii ai familiei, de catre prieteni si cunoscuti, colegi de munca, partener sau partenera de cuplu, chiar si dupa multi ani de casnicie, nu numai dupa prima luna de relatie.

Pernele personalizate, asadar, sunt cadouri de suflet care sunt adevarati mesageri ai dragostei, respectului, prieteniei si familiei.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Incanto Cafe aniversează 10 ani de activitate

Irina Gherasim

Protejează-ți vederea de lumina albastră cu ochelari de calitate cu lentile speciale

Redacția

5.186 de voturi exprimate în primele 4 zile de vot pentru Premiile Actualitatea TV. Cele mai disputate categorii: Educație, Politică, Afaceri, Cultură și Spritualitate

Răzvan Grecu
Încarcă...