RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
MagazinMonden

Tipuri de creme de față și proprietățile acestora

Crema de față este una dintre cele mai populare produse cosmetice, care are proprietatea să asigure pielii cea mai eficientă și delicată îngrijire. Există mai multe tipuri de creme, care se disting prin compoziție și efecte. Astfel, pentru a alege corect acest remediu, vă vom prezenta mai jos care sunt tipurile de cremă și proprietățile acestora.

Principalele tipuri sunt cremele de zi și de noapte.

Crema de zi conține ingrediente hidratante, complexe de vitamine și substanțe care protejează împotriva efectelor negative ale razelor ultraviolete. Aceasta poate fi folosită și ca bază de machiaj.

Crema de noapte diferă semnificativ de cea de zi. Aceasta, de obicei conține substanțe nutritive, uleiuri, vitamine, colagen și elastină, precum și vitamine. Chiar dacă aceeași compoziție este indicată pe ambalajul cremei de zi, ultima nu poate fi folosită seara, deoarece cantitatea acestor aditivi este mult mai mică. În plus, unele creme de noapte au și proprietăți regenerante.

  
  • Nutritive

Există o mare varietate de creme nutritive pentru față https://makeup.ro/categorys/37541/.  Acestea sunt concepute pentru a hrăni intens pielea. Producătorii lansează astfel de produse de îngrijire pentru toate tipurile de piele, în special pentru cea matură, deoarece are nevoie de mai multă nutriție. Cel mai adesea, acestea sunt destinate ca produse de îngrijire pentru noapte, pentru că în timpul nopții pielea este capabilă să absoarbă mai bine ingredientele active incluse în cremă. În compoziția acestora sunt incluse minerale și vitamine care sunt esențiale pentru a menține tenul sănătos și radiant. De asemenea, mai conțin substanțe antibacteriene și antioxidanți, care previn inflamația și iritarea pielii.

  • Hidratante

Acestea sunt produse cosmetice cu o consistență foarte ușoară. La fabricarea lor se utilizează și o emulsie de apă cu uleiuri vegetale. Cremele hidratante sunt potrivite în special pentru pielea uscată. Compoziția produselor cosmetice include extracte de plante medicinale, care au un efect suplimentar de înmuiere și antiinflamator.

  • Regenerante

După compoziție, acestea seamănă cu cremele nutritive, cu toate acestea, efectul lor este mai intens. Prin urmare, scopul lor principal este de a îngriji pielea matură. Substanțele din care este compusă contribuie la reînnoirea și regenerarea celulelor. În plus, ele hrănesc în mod activ celulele epidermei și încetinesc procesul de îmbătrânire.

  • Antiîmbătrânire

Aceste creme au cel mai intens efect asupra pielii, prin urmare sunt destinate femeilor cu vârsta peste 40 de ani. Cremele anti-îmbătrânire combat în mod activ ridurile, netezesc eficient pielea și o fac mai elastică. Produsele anti-îmbătrânire pentru îngrijirea pielii conțin o mare varietate de ingrediente active. În compoziție, puteți găsi extracte din alge marine, precum și substanțe speciale pe bază de placentă, etc.

Este foarte important atunci când alegeți o cremă de față să țineți cont de tipul pielii și de vârstă, astfel remediile vor îmbunătăți semnificativ starea și aspectul tenului.

Related posts

Flash interviu Zilele Municipiului Pașcani 2022: Smiley (VIDEO)

Redacția

Logodna unei pășcănence pe prima pagină a tabloidelor din România

Redacția

Nuntă inedită la Iaşi. Doi tineri şi-au unit destinele într-o aeronavă de pe platforma Aeroportului Internaţional Iaşi

Redacția
Încarcă...