NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Tinerii pașcăneni invitați să devină arhitecții orașelor inteligente ale viitorului

Liceenii din Pașcani sunt invitați să participe la concursul BeSmart, prin care GreenTech Film Festival provoacă tinerii din România să devină arhitecții orașelor inteligente ale viitorului .

 

  

BeSmart este un concurs educativ, prin care se încurajează  informarea și educarea tinerei generații să gândească și să propună soluții optime legate de conceptul „Oraș Inteligent”. Participanții concursului trebuie să demonstreze o buna cunoaștere a acestei noțiuni.

Înscrierea în concurs se poate face atât individual, cât și în echipe . Participanţii pot viza probleme ce țin de comunitate, comunicare, educație și altele. Prezentarea trebuie sa fie in format video, concurenții având 10 minute sa convingă juriul.

Concursul se va desfășura pe parcursul a câtorva luni, în perioada 8 iunie – 12 octombrie 2018 , în acest timp participanții trebuie să trimită prezentările la adresa contact@greenetchfilmfestival.ro, iar între 15 şi 19 octombrie, vor fi aleși finaliștii .Festivitatea de premiere a concursului BeSmart va avea loc pe 29 octombrie, la Cinema Elvira Popescu, în cadrul GreenTech Film Festival. Evenimentul se desfășoară în perioada 26-31 octombrie 2018 la București și la Cluj-Napoca.

 

Advertisements

Related posts

BAC 2012: 21,30 % promovabilitate în Pașcani la sesiunea de toamnă

Răzvan Grecu

Umilirea profesorilor de la sate continuă

Redacția

BAC 2012: Prezență foarte bună la proba obligatorie a profilului

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site