NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tinerii care au violat o minoră din Pașcani, în faţa sentinţei. Au amenințat-o cu bătaia

Doi tineri din Dumbrăviţa, acuzaţi de viol, vor afla zilele următoare dacă deciziile de condamnare din primă instanţă vor rămâne definitive, aceştia fiind, în prezent, în arest preventiv. La ultimul termen de judecată, instanţa a decis ca sentinţa în cazul lui Bogdan Coţovanu şi Matei Vatamanu să fie pronunţată pe 16 septembrie.

 

Cei doi tineri, de 23 şi 24 de ani au fost găsiţi vinovaţi de un viol pe care l-ar fi comis asupra unei tinere de 16 ani, din Pașcani. Ei au fost trimişi în judecată la finele anului trecut, pentru o faptă pe care ar fi comis-o pe 26 august 2018. Cei doi sunt vecini în Dumbrăviţa şi prieteni buni.

Potrivit datelor din dosar, Bogdan Coţovanu o ştia de mai multă vreme pe victimă, care la momentul faptei avea 16 ani. Faptele s-ar fi petrecut pe 26 august 2018, când fata a mers alături de Coţovanu la o casă din Dumbrăviţa. Tânăra a intrat în acea casă fără a fi forţată. În interior, Coţovanu i-a spus că vrea să întreţină raporturi sexuale cu ea. Fata ar fi refuzat şi ar fi fost ameninţată de Coţovanu, care i-ar fi spus că o va lovi.

„Având în vedere vârsta fragedă a persoanei vătămate, posibilităţile reduse de apărare ale acesteia prin raportare la constituţia fizică, faptul că aceasta se afla într-o locuinţă străină pe timpul nopţii, voinţa acesteia a fost înfrântă prin ameninţarea cu acte de violenţă de către inculpatul Coţovanu. Întrucât persoana vătămată era virgină şi i-a spus inculpatului că nu vrea să întreţină raporturi sexuale cu acesta, inculpatul Coţovanu Vasile Bogdan a constrâns-o moral pe aceasta la întreţinerea unui act sexual anal“, au arătat anchetatorii.

Ulterior consumării actului sexual, Coţovanu a ieşit din cameră, în locul său venind Vatamanu, care a întreţinut şi el un raport sexual anal cu Maria.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Decizie istorică în scandalul preoţilor pedofili. Papa Francisc a abolit secretul pontifical

Redacția

Sâmbăta Moșilor de vară – despre suflet, iertare și ulcelele cu cireșe ale bunicilor noștri

Redacția

Patru români şi un italian, cercetaţi după ce au sacrificat ilegal un porc în propria curte

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site