NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Teste Covid falsificate și vândute pentru 300 de lei, în special pentru vacanțe. Polițiștii au reținut un bărbat

Un bărbat din Vâlcea a fost reținut de polițiști după ce a vândut, pentru 300 de lei, teste Covid falsificate, care erau folosite pentru călătoriile în afara țării. Oamenii legii din Capitală au făcut mai multe percheziții, inclusiv la o agenție de turism.

În vizor este și o agenție de turism, de unde fost ridicate bunuri despre care există suspiciunea că au fost folosite la comiterea faptelor.

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, marți, două percheziţii în județul Vâlcea, într-un dosar de fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic și uz de fals, anunță joi Poliția Capitalei. Din date a reieșit că, în perioada februarie 2021 – prezent, un bărbat de 51 de ani ar vinde celor interesați, în special celor care doresc să călătorească în afara țării, pentru 300 de lei, buletine de analize medicale falsificate cu rezultatul negativ la virusul SARS-COV-2.

Suspectul principal și un alt bărbat de 44 de ani au fost audiați.

  

Potrivit sursei citate, din probatoriu a rezultat că bărbatul de 51 de ani ar fi vândut mai multor persoane buletine medicale emise în fals, în numele unei societăți. De asemenea, s-a stabilit că documentele ar fi fost întocmite și transmise acestuia de către un bărbat de 44 de ani.

Totodată, de la o agenție de turism dintr-un județ au fost ridicate mai multe bunuri despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

digi24

Advertisements

Related posts

Astăzi, acțiune amplă de prevenire și combatere a accidentelor rutiere produse la trecerile de cale ferată

Redacția

Pășcăneni fără contracte de salubritate. Iată lista transmisă către Poliția Locală (DOC)

Marius Parteni

Faceți cunoștință cu Ioana și Georgiana, elevele care au dus la Poliția din Ruginoasa portofelul cu bani găsit pe stradă!

Teona Gherasim
Încarcă...