NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Testare gratuită pentru femeile din Cotnari și localitățile învecinate, în vederea depistării precoce a cancerului de col uterin

O caravană de testare gratuită pentru depistarea cancerului de col uterin va veni în Cotnari pe data de 10 august 2021, de la ora 8.30 la dispensarul din comună.

Programul se adresează tuturor femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani care nu au un diagnostic confirmat de cancer de col uterin, iniferent dacă sunt asigurate medical sau nu. De asemenea, nu este necesar nici bilet de trimitere de la medicul de familie, persoanele care doresc să se testeze având nevoie doar de buletin.

Femeile ce intenționează să se prezinte la testare trebuie să anunțe la unul din numerele de telefon: 0730.230.009 – asistent medical Mirela Pricope sau 0743.559.278 – asistent medical Norniță Maria.

Acest proiect de prevenţie, depistare, diagnostic și tratament precoce a cancerului de col uterin este derulat de Institutul Regional de Oncologie Iaşi, împreună cu Fundaţia Enable.

  
Advertisements

Related posts

Sărbătoarea Comunei Lespezi, petrecere de Sfântul Ilie

Oana Cordoneanu

Misterul sinuciderii lui Emanuel, băiatul care s-a aruncat în fața trenului: drama copiilor lăsaţi în ţară?

Redacția

Zilele Comunei Cristeștii Moldovei (VIDEO)

Redacția
Încarcă...