NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Teroare în Moțca: Bărbați, femei și copii atacați în propria casă cu bâte și topoare de o gașcă de romi (VIDEO)

Momente de coșmar ieri noapte în satul Boureni din comuna Moțca pentru un grup de adulți și copii care luau masa în curtea locuinței lor, în timp ce participau la o aniversare.  Un grup de romi înarmați cu bâte și topoare au intrat peste ei în curte. Iulian Nica, proprietarul casei, cel care acum trei zile a împlinit 33 de ani, spune că nu a avut nici un conflict cu agresorii.

Grupul de romi a rupt o placă dintr-un gard de beton, au forțat porțile din fier forjat și au intrat în curtea casei. Pe imaginile filmate se poate vedea cum atacatorii forțau intrarea pe proprietatea oamenilor.

Cei care se aflau în curte au încercat să se ascundă. Șapte copii minori au fost băgați în baie, în timp ce părinții lor au blocat ușile ca agresorii să nu intre. O parte din cei care nu au intrat în casă s-au ascuns prin grădină.

Romii au lovit tot ce le-a ieșit în cale. Cu bâtele și topoarele au distrus geamuri, mesele unde mâncau cei care se aflau în curte.

Femeile și copiii romilor care au năvălit în curte au aruncat cu pietre în victime și geamurile casei. Doi bărbați au fost loviți la cap și brațe. Un autoturism a suferit pagube. Scandalagii au plecat într-un final.

În zonă au ajuns și polițiștii, iar până dimineață echipaje de jandarmi și mascați au stat în apropiere.

Șapte persoane sunt acum cercetate la sediul Poliției Pașcani. În funcție de ce va dispune procurorul de caz, este foarte posibil ca o parte dintre aceștia să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Printre cei care au participat la incidentele de aseară sunt și persoane care au vandalizat in luna martie magazinul din centrul satului Boureni. Proprietarii acestuia au fost nevoiți să își închidă afacerea.

Vom reveni!

Advertisements

Related posts

Comentariile pe Facebook, sancţionate de o instanţă din România. Ce daune plăteşte un angajat care a criticat compania care l-a dat afară

Redacția

EXPLOZIV! Justitia din Iasi, aruncata in aer de o decizie CEDO! Anchetatorii au ascuns uciderea unei adolescente de 17 ani, eleva de liceu!

Redacția

Scene macabre: un bărbat a fost înjunghiat în gât de propria iubită. Femeia ar fi fost beată

Redacția
Încarcă...