RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Terenurile din curțile școlilor, deschise pe timp de vară!

Terenurile de sport din curtea unităților de învățământ ar trebui să fie deschise pe timp de vacanță. Subiectul a fost din nou discutat în ședința Consiliului Local, ce a avut loc astăzi, 30 iulie.

Consilierul PSD, Ionuț Prodan a solicitat șefilor Primăriei Pașcani să intervină în astfel încât terenurile de sport să fie deschise pe timp de vară.

“Cum facem ca aceste terenuri să poată fi deschise vara?”, a întrebat consilierul Prodan.

Primarul Marius Pintilie, a susținut că și el și-ar dori ca terenurile să fie deschise, dar trebuie purtate discuții cu directorii de școli.

  

“Și eu îmi doresc să bat mingea în curtea școlii cum făceam odată. Trebuie să ținem cont și de faptul că aceste locații sunt în administrarea școlilor”, a spus primarul Pașcaniului.

Problema ar putea fi rezolvată prin intermediul Comisiilor de Administrație, din care fac parte consilierii locali. În acest caz se impune ca terenurile să fie păzite, și chiar realizate o serie de investiții care să protejeze zonele.     

Related posts

Trotuarele de pe Dragoș Vodă intră în reabilitare. Primarul Pintilie a anunțat că a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor

Răzvan Grecu

Mobilier stradal completat în zonele unde au sesizat cetățenii

Diana Marcu

Pregătiri pentru începerea lucrărilor de reabilitare la strada Gării

Teona Gherasim
Încarcă...