NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Terenuri pregătite pentru trotuare, în Gâștești! La primăvară vor fi balastate

Administrația locală din Pașcani a demarat o acțiune de nivelare și pregătire a terenurilor de pe marginea drumului ce face legătura cu Moțca. Vorbim de îndepărtarea vegetației și pregătirea unor trotuare.

Marius Pintlie, primarul municipiului Pașcani, a anunțat că la audiențele săptămânale, tot mai mulți cetățeni s-au plâns de faptul că nu au pe unde merge, în timp ce se deplasează.

Advertisements

“Am avut astăzi audiențe cu 10 cetățeni pe probleme diverse, de la cele de fond funciar la cele sociale sau de utilități publice. Pe tema titlurilor de proprietate i-am informat că zilnic se lucrează dosare și lunar avem ședințe ale Comisiei Locale de Fond Funciar, în care se aprobă dosarele ce sunt trimise la Comisia Județeană pentru emiterea sau rectificarea titlurilor de proprietate, după caz. La Gâștești am demarat lucrările de nivelare a terenului din marginea carosabilului pentru ca pietonii să nu mai fie nevoiți să circule pe stradă. Totodată vor fi curățate și rigolele”, a subliniat primarul Marius Pintilie, într-o postare pe pagina de Facebook.

Viceprimarul Cristian Rățoi a subliniat în conferința de presă de la sediul instituției, că toate zonele supuse intervenției de către firmele contractate de ApaVital, au obligația să aducă terenul unde au executat lucrări, la stadiul inițal. Mai mult decât atât, în cazul străzii Șoșeaua Neamțului, de pe raza suburbiei Gâștești, anul viitor se are în vedere amplasarea de borduri și pietriș pentru a fi creat un pietonal celor care tranzitează zona.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Pășcănenii trebuie să întrețină curat spațiul din fața gospodăriilor. Vârstnicii vor beneficia de ajutor

Iulia Huțanu

Interes pentru construcția autostrăzii Moldovei A7. 27 de oferte depuse!

Redacția

Autobuze și microbuze electrice ar putea circula pe străzile din Pașcani! Guvernul alocă 400 milioane de euro din fonduri UE !

Răzvan Grecu
Încarcă...