NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Terenul de tenis de câmp, aflat în administrarea Primăriei, va fi renovat și modernizat. Se va stabili un regulament de închiriere


În această perioadă, terenul de tenis din municipiu se află în proces de reabilitare, motiv pentru care acesta nu poate fi folosit de către pășcăneni.

Având în vedere sesizările primite la adresa redacției, cu privire la faptul că poarta terenului este închisă, am încercat să aflăm care este problema.

Astfel, am stat de vorbă cu purtătorul de cuvânt al Primăriei, care ne-a spus că au fost făcute măsurători în vederea modernizării spațiului de joc, în care nu s-a mai investit demult.

În acest sens: ” Cheia de la teren se află în momentul de față la cei de la Gospodăria Comunală, ei au făcut măsurători pentru a moderniza. E vorba de bănci, gardul ce este rupt în mai multe locuri, va fi construit și un acoperiș în jurul băncilor. De asemenea, cabina va fi văruită și amenajată”, ne-a declarat Cristian Menegon.

Deocamdată, pasionații de tenis de câmp, trebuie să aștepte, asta pentru că abia peste două săptămâni vor putea să închirieze din nou, terenul.  Totodată, oficialul de la Primărie ne-a transmis că nu se știe dacă terenul va rămâne în administrarea Primăriei sau va fi dat Clubului Sportiv Municipal, pentru a se ocupa el de închirieri.

 „Cel mai probabil peste două săptămâni se va relua programul de închiriere a terenului.  Singura problemă este că nu știm momentan care va fi regulamentul de închiriere a terenului. Dacă terenul va fi dat în administrarea Clubului Sportiv Municipal, atunci el se va ocupa, dacă va rămâne în administrarea Primăriei Pașcani, vom încerca să facem un regulament care să treacă prin Consiliul Local, și fie să desemnăm o persoană, fie să fie o regulă clară în ceea ce privește  închirierea terenului de tenis”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Proceduri simplificate pentru plata online a facturilor ApaVital

Oana Cordoneanu

Răchiteni, 21 noiembrie: Ședință ordinară de Consiliu Local (VIDEO )

Redacția

Secretarii din judet, instruiti pe probleme de asistenta sociala

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site