RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Terenul de rugby din zona vale are un nou termen de finalizare a lucrărilor!

Împrejmuirea terenului de rugby din zona vale, lucrare începută de anul trecut, are un nou termen de finalizare. Până la data de 15 mai 2021, firma care execută lucrarea trebuie să o predea beneficiarului.
Informația ne-a fost confirmată de primarul municipiului, dar și de conducerea Colegiului Tehnic CF “Unirea” Pașcani.

La momentul de față este realizată mare parte din structura gardului, iar din imaginile surprinse la fața locului ar trebui amplasată plasa.

O altă etapă ce trebuie avută în vedere este refacerea suprafeței de joc.

Peste 200.000 de lei va încasa societatea Meridian Motor Service, ce aparține lui Leonard Ursu, directorului de la EcoServ SRL. Contractul privind execuția lucrărilor a fost semnat în data de 16 iulie 2020.

  

“Am prezentat toate documentele din care să rezulte că societatea mea are și acest obiect de activitate. FAB Casa Nouă răspunde de proiectul tehnic, în timp ce noi de partea de construcție. Termenul de finaliziare a lucrării este de patru luni de zile, dar sperăm să terminăm în două luni. Sunt ceva modificări pe partea de Studiu de Fezabilitate, pe care le vom rezolva”, spunea la data semnării contractului Leonard Ursu, proprietarul Meridian Motor Service.

Termenul de execuție al lucrărilor era de patru luni de zile de la eliberarea autorizației de construcție. Aceasta a fost târziu eliberată, mai exact după investirea noului primar.
Acest motiv, dar și sosirea sezonului rece au dus la solicitarea constructorului de prelungire a termenului de execuție a lucrării.

Related posts

Surse: DNA Iași a constatat că Municipiul Pașcani este proprietarul terenului de la Legume S.A.! Doi funcționari publici și un cadastrist sunt suspectați de fals intelectual!

Răzvan Grecu

Miercuri, aleșii locali se întâlnesc în ședință ordinară

Redacția

Pășcănenii s-au distrat pe cinste în seara maraton de muzică și stand up comedy

Teona Gherasim
Încarcă...