NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Terenul de la Legume SA pregătit pentru o nouă cultură, după porumbul recoltat în această toamnă!

Cele aproximativ 51 de hectare de teren, ce până în anul 2017 au fost cultivate de societatea Legume SA, sunt pregătite pentru o nouă cultură. Suprafața a fost arată, după ce recent a fost recoltat porumbul însămânțat.

Terenul este folosit de utilajele și angajații societății AgroComplex Lunca SA. Activele societății care deținea serele de la Blăgești au fost preluate de Florin Stanciu, administratorul societății AgroComplex Lunca S.A., firma familiei primarului Dumitru Pantazi.

L-am invitat pe Florin Stanciu în dese rânduri să mergem împreună pe suprafața respectivă pentru a vedea culturile la fața locului.

„Eu, ca și dumneavostră, în ce calitate să mergem acolo? Sunteți de specialitate?”, ne-a întrebat Stanciu, în trecut.

Advertisements
Advertisements
  

Cele 51 de hectare de teren figurează într-o hotărâre de Guvern ca fiind proprietatea municipiului Pașcani. Legume S.A. a pierdut în instanță procesul prin care a încercat să oblige Primăria să recunoască dreptul de proprietate al societății asupra terenului.

În primăvara anului 2022, pe această suprafață de teren a fost cultivat porumb, care între timp a fost recoltat.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Minune de Crăciun? Drumul Tg. Frumos – Botoşani, DN 28B, va fi modernizat

Redacția

Laura Pașcu și Asociația de Proprietari Bloc K1 au dat în judecată Consiliul Local Pașcani

Răzvan Grecu

Cetățean nemulțumit către consilierul Vasile Haldan:„Pot să-mi iau proprietatea să o mut la Luncă? Poate-mi asfaltează și mie, poate îmi pune un coș de gunoi la scara blocului?!”

Răzvan Grecu
Încarcă...