RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorAdministrație

Teren de sport la Cristești. S-a realizat recepția lucrărilor  

Comuna Cristești a beneficiat de o finanțare nerambursabilă, în valoare de 350.000 lei pentru implementarea obiectivului „Modernizare teren de sport pentru copii și tineret” prin Programul Județean de Dezvoltare Economico-Socială, inițiat de Consiliul Județean Iași.

De curând, s-a realizat recepția lucrărilor pentru terenul de sport ce are o suprafață construită de 989,00 mp, prevăzut cu gazon sintetic, 10 proiectoare cu LED, două porți de fotbal cu plasă și fileu multifuncțional și coșuri de baschet.

„Un nou teren de sport pentru copiii din județul nostru a fost finalizat, iar Comuna Cristești este una dintre beneficiarele programului prin care urmărim să oferim copiilor condiții moderne și sigure în vederea desfășurării activităților sportive. Prin Programul Județean de Dezvoltare Economico-Socială urmărim o dezvoltarea echilibrată a tuturor comunităților din Iași, iar parteneriatul nostru cu primarii este unul onest, în favoarea cetățenilor.” a menționat Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

Related posts

Ședință ordinară de Consiliu Local cu 13 puncte pe ordinea de zi

Redacția

Un nou angajat la Compartimentul Contabilitate și Buget, din cadrul Primăriei Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Factura la gunoi ar putea crește de luna viitoare. Depozitul de la Tg. Frumos se închide

Marius Parteni
Încarcă...