NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Teren de fotbal amenajat în curtea școlii din Boșteni de Cristian Rățoi

Cristian Rățoi, candidatul Pro România la funcția de primar, a postat pe Facebook fotografii de la cea mai recentă reușită a sa. Acesta a amenjat împreună cu niște copii din Boșteni și cu sprijinul unor persoane private, dar și al directorului Școlii Boșteni, un teren de minifotbal în curtea instituției de învățământ.

Rățoi povestește într-o postare pe Facebook că decizia a fost luată după ce într-o seară a văzut niște copii cum jucau fotbal pe o stradă din Boșteni. Politicianul a aflat de la aceștia că nu au unde să se joace, deoarece în curtea școlii terenul era impracticabil.

„În urmă cu două săptămâni în suburbia Boșteni am văzut mai mulți tineri care jucau mingea în stradă, în dreptul școlii. Din dialogul purtat cu ei am înțeles ca nu au condiții în curtea școlii. Astăzi au.

Împreună am realizat un teren de minifotbal, cu porți și tot ce este necesar pentru a nu mai juca mingea în stradă, expunându-se pericolelor. Mulțumesc d-lui Liviu Câltea întreprinzător particular și angajaților dumnealui pentru ajutor, cât și d-nei director a Școlii Boșteni Monica Pleșcan, care a pus mai presus interesul copiilor. Sper la cât mai multe colaborări în folosul elevilor indiferent de suburbie. Activitatea de astazi, a dovedit ca acolo unde există dorință, voință, colaborare și coordonare pot fi realizate lucruri utile comunității, fără prea mare efort financiar.

Cea mai mare mulțumire am avut-o seara, când în reprize ,,de cinci minute sau două goluri” pe teren întrau 15-18 tineri. Am spus-o și o repet: suntem PRO România, suntem PRO TINERET și o dovedim”, a postat politicianul pe Facebook.

În 2020, în programul electoral al actualului primaru Dumitru Pantazi se promitea amenajarea de terenuri de sport și locuri de joacă în suburbiile municipiului. Din păcate, până acum aceste promisiuni nu s-au realizat.

loading...
Advertisements

Related posts

Funcționarii publici nu vor să mai fure pentru primar: AgroComplex Lunca Pașcani a primit aviz pentru calamități doar pentru 15 din cele 198 de hectare solicitate!

Răzvan Grecu

Haos pe strada „Dealul Mare”: Cetăţenii sunt revoltaţi pe primar şi pe nişte muncitori căutaţi acum de Poliţie (VIDEO)

Marius Parteni

Marian Grigoraș, noul prefect al județului Iași

Redacția
Încarcă...