NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Terasele și barurile din Pașcani sunt pregătite pentru meciul România – Franța!

Pășcănenii care decid să urmărească în această seară meciul România – Franța, în altă parte decât acasă, o pot face la terasele și barurile amenajate în localurile din municipiu. 

Suporterii echipei naționale sunt așteptați în localuri cât și pe terase în aer liber, la ecranele uriașe pregătite de administratori. În restaurante, terase, cafenele, dar și pub-uri au fost verificare astăzi televizoarele.

Printre locațiile din municipiu unde se pot vedea meciurile naționalei se numără Pabo Sports, Incanto Caffe, Pub La Castani, Cafeneaua Prietenilor, Barseria Pintilie, Bistro ori Restaurant Maestro. Menționăm faptul că la Târgu Frumos autoritățile au amplasat un panou în aer liber pentru târgoveții care vor să urmărească acest meci.

  

Proprietarii și-au asigurat stocurile de marfă pentru bucuria din această seară, în cazul în care România înfrânge țara gazdă. Sentimentul de a urmări un meci de fotbal în astfel de contexte oferă telespectatorului senzația de a se simți exact ca pe stadion, afirmă managerii de localuri.

Advertisements
Advertisements

De menționat este faptul că Franţa şi România s-au întâlnit de 15 ori, iar palmaresul este favorabil naţionalei antrenate de Didier Deschamps. Franţa are 7 victorii, a pierdut 3 meciuri, iar celelalte 5 dispute s-au terminat la egalitate. Astăzi, începând cu ora 22:00, Stade de France va fi al 16-lea meci direct dintre România şi Franţa.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Terasele din Pașcani sunt pregătite de meciul decisiv pentru naționala noastră: România – Elveția

Redacția

Șahiști legitimați la CSM pe podium la două competiții desfășurate în weekend

Redacția

Prima Gală K1 organizată la Lespezi! Frații Stoica vin alături de organizatori

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site