NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Terase după același tipar, pe Esplanada din zona vale

Primăria Pașcani va autoriza funcționarea teraselor pe perioada sezonului estival. Agenții economici care doresc să închirieze suprafețe de teren pe Esplanada din zona vale, trebuie să respecte același tipar.

Se vor închiria câte 21 metri pătrați, sau multiplul acestei cifre, pentru a fi amenajate terasele, în proximitatea locației unde solicită proprietarul. Invitat ieri seară în emisiunea „În Obiectiv”, la postul de televiziune Actualitatea Tv, primarul Marius Pintilie a susținut că va impune o serie de reguli. Terasele trebuie amenajate cu podea și balustradă de lemn, toate după aceleași tipar.

„Pentru terasele de pe Esplanadă este valabilă această prevedere. Ne dorim ca toate terasele de pe Esplanadă să semene între ele. Nu voi lăsa o terasă mai mare, una mai îngustă, una mai la stânga sau la dreapta. Cineva care vine în municipiul nostru îmi doresc să vadă un culoar de promenadă și unul de terase. Acest lucru înseamnă că terasele vor avea o dimensiune aproximativă, Vom avea un fel de simetrie pe Esplanadă. Când mergi în Brașov sau Sibiu, vezi toate terasele aliniate. Vreau organizare, simetrie, să fie frumos. În momentul când ieși pe Esplanadă vreau să fie frumos. Toate terasele vor trebui să aibă suport de lemn dedesubt și împrejur”, a subliniat primarul Municipiului.

Terase pot fi amenajate și în zona din deal, acolo în trecut unde au funcționat. 

  
Advertisements

Related posts

Împrumut aprobat! Fostul edil spune că ar fi procedat la fel, pentru cofinanțarea proiectelor europene

Marius Parteni

Pășcănenii sunt lăsați fără apă pentru a încheia contracte, dar operatorul județean nu respectă nicio decizie a Consiliului Local

Marius Parteni

Administrația locală dorește înființarea unui nou parc în municipiu. Zidul de sprijin al lacului Peștișorul necesită lucrări suplimentare

Răzvan Grecu
Încarcă...