NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tentativă de înșelăciune prin ”metoda accidentul” oprită de niște muncitori aflați în zonă. Două tinere reținute de polițiști

Două femei  au fost reținute ieri după amiază, după ce au încercat să înșele prin ”metoda accidentul ” o familie de bătrâni din Ruginoasa.

 O tânără de 19 ani care urma să primească de la victimă suma de 20.000 lei a fost reținută de polițiști, iar ce-a de a doua, în vârstă de 22 de ani,a fugit cu un autoturism,  însă a fost reținută în trafic, între Pașcani și Târgu Frumos.

Bătrâna de 84 ani s-a trezit la poartă,ieri, în jurul amiezii, cu o femeie care i-a spus că fiica sa a avut un accident rutier și urmează să fie operată la Spitalul Floreasca din București. Că să fie convingătoare, i-a dat bătrânei sa vorbească la telefon cu persona, care plângea și o implora să îi dea banii.

Victima a mers în casă și a pus economiile într-o sacoșă. Norocul bătrânei a fost cu niște muncitori care lucrau pe stradă. Aceștia, când au văzut femeia la poartă și autoturismul parcat la câțiva zeci de metri, au anunțat Poliția, cunoscând ”metoda accidentul”, și au sunat la 112. Oamenii chiar au imobilizat-o pe tânăra care urma să primească banii.

Poliția din Ruginoasa a reținut una dintre suspecte și a dat în urmărire autoturismul, după informațiile oferite de martori.  Cele două tinere sunt din municipiul Iași, au fost reținute și introduse în arestul IPJ Iași, iar astăzi vor fi prezentate în fața judecătorilor pășcăneni cu propunerile legale.

Advertisements
Loading...

Related posts

Dosarul „UPA“ Iaşi: trei condamnări cu executare, cu rectorul instituţiei în frunte

Redacția

Tânăr depistat conducând o mașină cu numere provizorii expirate

Redacția

Bărbat mort într-o stație de autobuz din suburbia Lunca

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site