NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Temperaturi mai scăzute decât normalul până de Paște, apoi vremea se încălzește

Urmează două săptămâni cu temperaturi mai coborâte decât cele normale. Meteorologii spun că valorile termice vor începe să crească din săptămâna care urmează Paștelui Ortodox.

19 – 26 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și la munte, dar mai ales în extremitatea de sud-est a țării.

26 aprilie – 3 mai

  

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

3 – 10 mai

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

10 – 17 mai

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Aflați amănunte de pe hotnews.ro.

Advertisements

Related posts

Zile de coșmar pentru locuitorii de pe strada Nicolae Iorga

Marius Parteni

Primarul Dumitru Pantazi susține că nu-și dorește să se închidă RAGCL și că vina este a șefilor regiei care nu au încasat sumele restante de la populație!

Răzvan Grecu

Strada Gării intră în reabilitare cel târziu în luna aprilie a acestui an

Ema Roman
Încarcă...