RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Temperatura optimă în casă. Unele țări trec iarna cu centrala termică setată chiar și la 17 grade

Care e temperatura optimă în casă? Este întrebarea pe care toți cei care plătesc facturi la căldura și-o pun când vremea rece începe să își facă apariția.  

Răspunsul la această întrebare, totuși, nu este o temperatură specifică, mai ales că preocupările legate de finanțe și consumul de energie diferă de la o familie și casă la alta.

Care este temperatura optimă în casă iarna

Temperatura ideală nu este una universal valabilă. Depinde de cum te simți confortabil tu și familia ta.

  

Dacă cineva este acasă în timpul zilei, 22° C este un început bun, dar vizează 20 de grade. Dacă toată lumea este plecată de acasă în timpul zilei sau noaptea, 19 până la 17 grade sunt ideale.

Dar în loc să te concentrezi pe un număr perfect, stabilește o strategie eficientă din punct de vedere energetic pentru casa ta. Pentru asta, ia în considerare câteva sfaturi:

Acomodează-te treptat cu iarna pentru a începe economisirea. Cea mai bună temperatură la care să setezi termostatul este o chestiune de preferință.

Cu toate acestea, să setezi o temperatură specifică și să nu o schimbi niciodată nu este de ajutor pentru facturile tale de energie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cădere mentală abruptă a unei jucătoare de la Turneul Campioanelor: „Sunt terminată”

Redacția

Mihai Tudose, propus pentru titlul de ”Cetățean de onoare al Brăilei” / Primar: „Realizarea podului se datorează ambiției și determinării lui Tudose / A fost acuzat că ar fi hărțuit o asistentă în perioada în care a fost europarlamentar

Redacția

Lefurile șefilor din ASF, „actualizate“ odată cu creșterile RCA

Redacția
Încarcă...