RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Telemunca va continua și după pandemie

Numărul contractelor de muncă cu clauză de telemuncă a ajuns la 32.521 pe 1 noiembrie, conform datelor de la Inspecţia Muncii, un semn că organizaţiile din economia locală se pregătesc pentru a le permite angajaţilor să continue să lucreze în regim de tele­muncă şi după finalul pan­demiei.

„În pandemie, multe companii s-au organizat şi au facilitat telemunca. S-a trecut rapid de la un beneficiu pentru câţiva fericiţi din multinaţionale sau din domenii de activitate pentru care munca de birou e secundară (vezi IT) la un sistem larg răspândit. Din informaţiile noastre, companiile multinaţionale, centrele de servicii şi multe alte companii lucrează cu maximum 20-30% dintre salariaţi la birou şi aceia cu o programare foarte strictă astfel încât să se respecte măsurile de distanţare socială. Acest sistem va continua probabil până la finalul primăverii viitoare“, a spus pentru ZF Raluca Pârvu, business manager în cadrul BPI Group, companie de consultanţă în management şi resurse umane.

telem

Related posts

De ce nu se respectă regulile pe litoralul românesc / Explicația salvamarilor și replicile turiștilor: ”Știi cât m-a costat să vin să fac baie?” / ”Nu mă ia pe mine un val”

Redacția

Peste 800.000 de arbori au fost plantați în județ

Redacția

Consumul de lichide pe timp de vară: berea fără alcool, sursă de rehidratare după efortul fizic

Ema Roman
Încarcă...