NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Telefon mobil și bani sustrași unui pacient internat în Spitalul Municipal de Urgență Pașcani!

Furt de bunuri ce aparțineau unei paciente a Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. Incidentul s-a produs acum câteva zile. Autorul a sustras un telefon mobil și suma de 50 de lei.

Poliția Pașcani a fost sesizată cu privire la acest incident de către reprezentanții unității medicale.

„La data de 22 martie am fost sesizați cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, persoane necunoscute ar fi sustras dintr-un salon un telefon mobil precum și suma de 50 de lei, care ar fi aparținut unei paciente în vârstă de 47 de ani. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autorului și luarea măsurilor legale care se impun”, ne-a declarat Ioana Bîlea, Biroul de Presă al IPJ Iași.

Din informațiile deținute de reporterii NewsPascani.com, autorul ar fi o persoană ce a ajuns în zona saloanelor de la etajul patru. La nivelul unității medicale a fost dispusă o anchetă internă pentru a se afla cum a fost posibil acest aspect, ținând cont de faptul că fluxurile sunt organizate pentru cei din Ambulatoriu și cei ajunși în urgențe.

  
Advertisements

Related posts

Amendat pentru că a înjurat în curtea școlii la un meci de fotbal

Răzvan Grecu

Adolescent mort sub mașina făcută praf. Alți trei tineri se luptă pentru viețile lor

Redacția

Accident rutier pe o stradă din Pașcani. Un mopedist a fost rănit

Redacția
Încarcă...