NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Țeavă distrusă în căminul de branșament al blocului U3. Locatarii au chemat Poliția să facă anchetă

Situație greu de acceptat pentru locatarii blocului U3 din zona deal. Oamenii au descoperit în această dimineață că în canalul unde este contorul de branșament al blocului curge apă. Ei au deschis capacul canalului și au văzut cum apa curgea dintr-o țeavă și se scurgea în subsolul blocului recent modernizat.

 

Cetățenii blocului U3 sunt extrem de supărați, după ce au constatat acest lucru. Ei cred că acțiunea este „opera” unor angajați de la ApaVital, care ar fi dorit să debranșeze de la rețeaua de alimentare cu apă blocul U2.

  

„Sigur au fost cei de la ApaVital. Probabil când au intrat în canal au călcat pe țeavă și au crăpat-o. Noi credem că au avut în plan să debranșeze blocul U2 , dar s-au speriat și au plecat”, ne-au declarat oamenii.

Locatarii blocului au sunat la 112 și au solicitat prezența unui echipaj de la Poliția Municipală, pentru a constata aceste fapte. Polițiștii și-au făcut treaba, au realizat fotografii cu modul cum arăta căminul și au luat declarații de la oameni.

După aceasta, au sunat la dispeceratul ApaVital pentru a anunța defecțiunea. Angajații operatorului județean au intervenit pentru a remedia problema, însă au solicitat la fața locului prezența unui echipaj de la Poliția Locală, pentru ca oamenii să nu îi agreseze. Ei nu au branșat la rețeaua de apă blocul U3.

Reamintim faptul că administrația locală susține că acțiunile operatorului județean nu sunt legale, solicitând în acest sens ca în scurt timp conducerea Apavital să revină asupra deciziei de sistare a apei.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada 1 Decembrie din orașul Târgu Frumos

Teona Gherasim

Eco Salubritate nu va putea fi operator în cadrul ADIS și se îndreaptă spre faliment

Marius Parteni

Conducerea județului s-a întâlnit astăzi cu o delegație a orașului Sanmenxia din China!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site