NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Te-Rox Prod SRL nu are în continuare intrare în fabrică, din cauza marcajelor rutiere

Greșeala făcută de administrația locală, prin executarea marcajelor rutiere pe strada Grădiniței, nu a fost îndreptată nici până acum. De suferit are o fabrică mare din Pașcani, care are intrarea blocată din cauza marcajelor cu linie dublă.

Este vorba despre Te-Rox Prod SRL, care își are sediul pe strada Grădiniței. Această stradă a beneficiat de reparații bituminoase, iar mai apoi marcajul rutier a fost refăcut. Doar că noul marcaj împiedică accesul camioanelor de aprovizionare și de distribuție, în fabrică.

Acest lucru a fost adus la cunoștința aleșilor locali, printr-o adresă semnată de conducerea fabricii.

„Ca urmare a efectuării marcajelor rutiere pe strada Grădiniței, accesul în incinta societății noastre nu se poate realiza din cauza marcajului rutier linie continuă dublă, autoturismele și autovehicolele care fac aprovizionarea cu materie primă și livrarea de marfă nu pot face virajul la stânga, necesar intrării și ieșirii din incinta societății”, se arată în adresa transmisă aleșii locali.

Cu toate acestea, deși au trecut săptămâni bune de la solicitare, iar în Comisia de Circulație s-a luat decizia desființării unei treceri de pietoni și înființarea a altora două, mai departe de intrarea în fabrică, astfel încât linia dublu continuă să fie eliminată, situația din teren este neschimbată.

Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Blăgești (parțial)

Redacția

Cele două fântâni arteziene amplasate pe Esplanadă își pierd culoarea!

Teona Gherasim

Sărbătoarea mărțișorului la Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...