NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Te Rox Prod Pașcani pregătește o investiție în Ruginoasa

Societatea Te Rox Prod SRL Pașcani a concesionat recent o hală cu terenul aferent în comuna Ruginoasa, pentru a deschide o fabrică pe profilul celei din Pașcani. Bunurile aparțin Primăriei din localitate.

 

Licitația organizată de reprezentanții autorității publice a fost adjudecată de firma pășcăneană. Potrivit primarului Dănuț Nechifor, vor fi create în jur de 100 locuri de muncă. ”La licitația pe care noi am organizat-o s-au prezentat trei firme. Te Rox Prod a fost desemnată câștigătoare. Vor plăti în jur de 16.000 lei anual. Pentru noi este o mare bucurie. Nu mai trebuie să asigurăm paza acelui imobil și oferim pieței locale locuri de muncă. Mă bucur că societatea din Pașcani a ales să vină în comuna noastră. Vă spun sincer, aș fi vrut să asigur o serie de facilităși, cum ar fi doi ani de zile să nu achite concesiunea, dar nu putem”, a spus primarul din Ruginoasa.

Reprezentanții societății din Pașcani nu au putut fi contactați pentru a oferi detalii despre perioada în care se va deschide punctul de lucru din Ruginoasa.

Advertisements
Loading...

Related posts

Neimplementarea plății on-line a taxelor și impozitelor locale atrage criticile președintelui USR Pașcani!

Răzvan Grecu

Primarul habar nu are ce se întâmplă cu adevărat în Pașcani. Raportul privind starea economică, socială și de mediu a municipiului: o glumă proastă!

Răzvan Grecu

Evacuarea Legume S.A. de pe terenul Primăriei pusă sub semnul întrebării! Municipalitatea nu s-a prezentat la proces. Fostul consilier al primarului, Dionisie Afloroaei, avocatul societății conduse de directorul AgroComplex Lunca Pașcani!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site