NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Te Rox Prod Pașcani pregătește o investiție în Ruginoasa

Societatea Te Rox Prod SRL Pașcani a concesionat recent o hală cu terenul aferent în comuna Ruginoasa, pentru a deschide o fabrică pe profilul celei din Pașcani. Bunurile aparțin Primăriei din localitate.

Advertisements

 

Licitația organizată de reprezentanții autorității publice a fost adjudecată de firma pășcăneană. Potrivit primarului Dănuț Nechifor, vor fi create în jur de 100 locuri de muncă. ”La licitația pe care noi am organizat-o s-au prezentat trei firme. Te Rox Prod a fost desemnată câștigătoare. Vor plăti în jur de 16.000 lei anual. Pentru noi este o mare bucurie. Nu mai trebuie să asigurăm paza acelui imobil și oferim pieței locale locuri de muncă. Mă bucur că societatea din Pașcani a ales să vină în comuna noastră. Vă spun sincer, aș fi vrut să asigur o serie de facilităși, cum ar fi doi ani de zile să nu achite concesiunea, dar nu putem”, a spus primarul din Ruginoasa.

  

Reprezentanții societății din Pașcani nu au putut fi contactați pentru a oferi detalii despre perioada în care se va deschide punctul de lucru din Ruginoasa.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Concursul pentru postul de secretar al UATM Pașcani ținut secret de Primărie!

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile este întreruptă în suburbia Lunca

Oana Cordoneanu

Primăria primește cereri pentru locuri de veci, dar nu are încă cimitirul pentru a le repartiza. Iată motivul!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site