NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Taxele și impozitele trebuie plătite până la sfârșitul lunii

Ieșenii trebuie să plătească până pe 30 septembrie a doua tranșă pentru principalele impozite și taxe locale. În caz contrar, acestea se vor majora cu 1% pentru fiecare lună, începând cu ziua următoare a termenului de scadență.

Creanțele principale care trebuie plătite către bugetul local al Municipiului Iași sunt: impozit/taxă pe clădiri, impozit/taxă pe teren, impozit pe mijloace de transport, taxe pentru folosință.

După achitarea a tuturor obligațiilor, potrivit reglementărilor în vigoare, contribuabilii persoane juridice si persoane fizice pot beneficia de anularea penalităților pentru obligațiile bugetare principale restante la 31 martie 2020 datorate bugetului local. Cererea de anulare a dobânzilor se poate depune până la 31 ianuarie 2022 inclusiv.

Plata se poate face în numerar sau cu cardul la sediul Direcţiei Generale, la ghișeele din cartierele Podu Roș, Alexandru cel Bun, Păcurari, Nicolina, Frumoasa și Tătărași sau online, fie prin Sistemul Naţional Electronic de Plată Online www.ghiseul.ro, fie de pe site-ul Primăriei Municipiului Iaşi www.primaria-iasi.ro.

  

tele m

Advertisements

Related posts

Dezbatere publică cu membrii Asociației Cultivatorilor de Legume și Cereale Brătești (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Grupul GRAMPET – GFR anunță schimbări strategice în echipa de management

Redacția

Kelemen Hunor, despre sporuri: Dacă în secolul 21 spui că e un risc să lucrezi la calculator, atunci nu mai deschizi calculatorul

Redacția
Încarcă...