NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Tătaru la Iași: Restricţiile impuse în urmă cu câteva zile vor trebui să-şi facă efectele în următoarele două-trei săptămâni

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat, referindu-se la cele 4.026 de cazuri de COVID-19 raportate vineri, că vom avea o creştere progresivă şi în următoarele zile, iar restricţiile impuse recent de autorităţi îşi vor face efectele abia peste două-trei săptămâni.

“Rămânem în acelaşi registru al creşterii numărului de cazuri noi. Sunt aceleaşi judeţe plus municipiul Bucureşti unde avem o creştere a transmiterii în comunitate. Vom avea o creştere progresivă şi în următoarele zile, în măsura în care restricţiile impuse în urmă cu câteva zile vor trebui să-şi facă efectele în următoarele două-trei săptămâni. Dar ţine foarte mult de fiecare dintre noi”, a spus, la Iaşi, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Întrebat dacă am intrat în valul al doilea al pandemiei, Tătaru a răspuns: “Suntem într-un moment în care avem o creştere a numărului de cazuri şi în contextul european al valului doi ne lipim şi noi acum”.

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Tătaru: Relaxarea se va face gradual, pe grupe de vârstă şi pe localităţi

Redacția

Întrebările unor angajați, de la Serviciul de Ambulanță și Spitalul Municipal, legate de programul restricționat de apă:”De ce opresc apa pe timpul pandemiei?”

Marius Parteni

Masa unui pacient la spital: Guvernul a stabilit 9 lei pe zi

Redacția
Încarcă...