NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Târgul de Crăciun va fi până la urmă pe esplanadă! Copiii vor primi cadouri din partea primăriei!

Mult așteptatul Târg de Crăciun va fi amenajat până la urmă în zona vale, pe esplanadă. Această decizie a fost anunțată astăzi, după ce în urmă cu câteva zile primarul declarase că evenimentul ar urma să fie organizat în zona centrală a municipiului.

Conform declarației făcute astăzi de către viceprimarul Cristian Rățoi, colindătorii pe care reprezentanții primăriei îi primeau an de an la sediul administrativ, vor fi așteptați anul acesta la Târgul de Crăciun. Aceștia nu vor pleca cu mâna goală, ci vor primi câte un pachet din cele 1.000 pregătite de administrația locală.

Tot în cadrul Târgului de Crăciun ar urma să fie organizate trei seri speciale pentru copii, care vor primi și ei câte ceva din partea lui Moș Crăciun.

„Pe esplanadă vom amenaja Târgul de Crăciun. Acolo, domnul primar, împreună cu mine și cu domnul administrator public vom primi colindători. Se vor organiza în două – trei seri, pentru copii, distribuirea de pachețele cu dulciuri, la modul simbolic. Se vor pregăti alte 1.000 de pachete pentru elevii care vor colinda. Veți afla toate detaliile după ședința de Consiliu Local”, a declarat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

  

Viceprimarul a fost completat de  primar, care a subliniat că cei implicați în acest proiect sunt de fapt ajutoarele lui Moș Crăciun.

„Noi îl ajutăm pe Moș Crăciun”, a intervenit primarul Marius Pintilie.

Pentru ca aceste evenimente să aibă loc este nevoie de votul aleșilor locali care vor avea la finalul acestei luni pe masa de lucru un proiect de hotărâre care va stabili bugetul și activitățile care vor avea loc în cadrul Târgului de Crăciun.

Advertisements

Related posts

Programul teraselor a fost prelungit până la ora 24

Redacția

Stadiul proiectelor cu finanțare europeană cu care se laudă șefii Primăriei Pașcani!

Marius Parteni

ApaVital amenință PSA cu sistarea apei pentru o datorie de 15.100 lei, dar refuză să achite servicii prestate de 2,1 milioane lei

Marius Parteni
Încarcă...