NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos, un oraș în continuă dezvoltare și modernizare

Orașul Târgu Frumos se află într-o continuă dezvoltare, prin investiții în lucrări de infrastructură, prin modernizarea unităților de învățământ, parcuri îngrijite și sistem de sănătate revigorat. Primarul Ionel Vatamanu a postat pe pagina sa de facebook, că în această perioadă se reabilitează parcurile din zona blocurilor 7-8-9 și au fost create locuri de parcare noi.

”Reabilitarea totala a parcului din zona blocurilor 7-8-9 continuă într-un ritm susținut. Au fost modernizate aleile și totodata au fost create 10 locuri de parcare noi, vor fi adăugate bănci, coșuri de gunoi și un sistem de iluminat modern cu lămpi LED. Noi construim ce alții abia promit!!!”, a scris primarul Ionel Vatamanu, pe pagina sa de facebook.

Tot primarul Ionel Vatamanu a anunțat că traficul a fost restricționat pe strada Buznei, pe porțiunea de drum între Str. Cuza Vodă și trecerea la nivel cu calea ferată, pentru efectuarea lucrărilor de frezare și asfaltare. Și a început pregătirea terenului in vederea asfaltării și pe fundac George Topârceanu. Șoferii sunt rugați să folosească ruta alternativă pe strada George Coșbuc, asfaltată recent.

Advertisements

Related posts

Proiecte importante pentru comunitatea din Târgu Frumos. Iată lista de investiţii din acest an

Ema Roman

Târgu Frumos: Aurel Moldoveanu într-un spectacol dedicat femeilor

Oana Cordoneanu

Concurs pentru ocuparea a două posturi temporar vacante din cadrul Primăriei Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...