NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos: Primăria așteaptă solicitări pentru finanțări nerambursabile

Primăria orașului Târgu Frumos susține sectorul sportiv și social, prin finanțări nerambursabile. Suma de 130.000 lei va fi acordată din bugetul local, pentru activități non-profit de interes general.

Suma alocată și aprobată domeniilor: Sportiv de utilitate publică: 80.000 lei, Social-50.000 lei. Termenul limită de depunere a proiectelor pentru care se solicită finanțare nerambursabilă de la bugetul local al orașului Târgu Frumos,  este data de 19 iunie 2020, ora16.00.

Selecția și evaluarea proiectelor se va desfășura în perioada 22-30 iunie 2020. Comisia de evaluare și selecție a proiectelor  va comunica la încheierea procedurii de evaluare, rezultatele, în vederea încheierii contractelor de finanțare, nerambursabilă. În situația în care vor rămâne fonduri nealocate, se va organzia o a doua sesiune de depunere a proiectelor.

 Documentația pentru elaborarea proiectelor și informații suplimentare se pot obține de la sediul  Primăriei orașului Târgu Frumos, din  strada Cuza-Vodă, nr.67, Compartimentul Resurse Umane și Salarizare, telefon 0232/710906/int.105 .

Legea care reglementează alocarea fondurilor nerambursabile prevede ca solicitantul banilor publici să nu urmărească obţinerea unui profit, iar activitatea trebuie să vină în sprijinul comunităţii locale. Aşadar nu se pot solicita fonduri nerambursabile pentru achitarea unor datorii personale, de exemplu, ci pentru finanţarea unei activităţi care să aibă un scop educativ sau să ajute într-un fel sau altul comunitatea locală.

loading...
Advertisements

Related posts

Târgu Frumos: Concurs pentru funcția de Inspector în cadrul Compartimentului Evidența Persoanelor

Ema Roman

Târgu Frumos: Centru comunitar multifuncțional integrat, în clădirea fostei pediatrii

Redacția

Ancheta epidemiologică finalizată la Târgu Frumos, în cazul preotului infectat cu COVID-19

Oana Cordoneanu
Încarcă...