NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos: Modernizarea iluminatului public în Parcul „Ing. Dan Dumitrachi”

Primăria orașului Târgu Frumos a anunțat finalizarea lucrării de modernizare a sistemului de iluminat public din Parcul „Ing. Dan Dumitrachi”. Aceasta a constat în înlocuirea stâlpilor de iluminat actuali și extinderea rețelei cu lămpi LED.

“Sistemul de iluminat public din Parcul „Ing. Dan Dumitrachi” a fost modernizat. Intervenția a constat în înlocuirea stâlpilor de iluminat existenți și extinderea rețelei cu lămpi care utilizează tehnologia LED. Noul sistem alcătuit din 22 de stâlpi, este eficient atât din punct de vedere energetic cât și din punct de vedere al emisiilor. Această lucrare face parte din lista de investiții a anului 2020, valoarea lucrărilor fiind de 53.872,67 lei inclusiv TVA, suportată integral de la bugetul local.”, a menționat primarul orașului Târgu Frumos, într-o postare pe Facebook.

Orașul Târgu Frumos este într-un continuu proces de modernizare. Reamintim că săptămâna trecută a început modernizarea parcului de lângă Casa de Cultură. Au fost pavate aleile, montați stâlpi de iluminat, schimbate bancile și coșurile de gunoi și au fost plantate pentru înfrumusețare aproximativ 100 de arbuști și plante ornamentale. Toate aceste lucrări sunt suportate integral de bugetul local.

Advertisements

Related posts

„Împreună de Ziua Dezrobirii”, la Târgu Frumos

Redacția

Târgu Frumos: Două terenuri multifuncționale și o sală de sport vor fi date în folosință în acest an

Marius Parteni

1 iunie la Târgu Frumos:Atelier de creație cu premii și surprize

Marius Parteni
Încarcă...