NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos: De astăzi a început asfaltarea străzii George Coșbuc

Administrația locală din Târgu Frumos anunță o nouă lucrare . De astăzi a început asfaltarea străzii George Coșbuc, pe o lungime de peste 1 km.

”Asfaltarea străzii George Coșbuc, promisă locuitorilor din aceasta zonă încă de anul trecut, a început astăzi. Lucrările vizează o lungime totală de aproximativ 1,35 km, investiția fiind realizată în parteneriat cu Grupul de Actiune Locală Iași Sud-Vest (GAL) . Valoarea totală a proiectului este de 1.207.350 lei. Suma nerambursabilă fiind de 460.000 lei iar diferența de 747.350 lei este suportată integral de la bugetul local al orașului Târgu Frumos.Le mulțumesc pe această cale tuturor muncitorilor care depun eforturi imense, în condiții de disconfort termic accentuat, dar și cetățenilor care locuiesc in această zonă pentru înțelegerea de care dau dovadă referitor la zgomotul și problemele provocate de aceste lucrări”, a anunțat primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu.

Strada George Coșbuc deservește comunitatea romă limitrofă.  Din 2019, în Târgu Frumos, administrația locală a început o campanie de asfaltare a orașului. Zeci de străzi au fost modernizate cu bani de la Ministerul Dezvoltării, dar și de la bugetul local.

  
Advertisements

Related posts

Locuri de parcare scoase la licitație, la Târgu Frumos

Irina Gherasim

Zile de foc pentru pompierii din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Minor de 15 ani din Târgu Frumos, omorât de copacul pe care l-a tăiat

Redacția
Încarcă...