NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos: Curs gratuit de îngrijitoare bătrâni la domiciliu

Vești bune pentru târgoveți! Au început înscrierile pentru cursul gratuit de îngrijitoare bătrâni la domiciliu.Este o calificare recunoscută la nivel european.

Înscrierea la curs are mai multe avantaje: subvenție de 1800 lei, premiu pentru angajare de 2000 lei, tabletă multimedia, bicicletă acordată cursantului ca premiu, servicii medicale spedializate (oftalmologie și stomatologie), prânzul asigurat, dezvoltare profesională și personală, șanse crescute de angajare și certificat de calificare recunoscut la nivel european.

Condiția de participare este ca persoana sa aibă domiciliul la una dintre următoarele adrese, din Târgu Frumos: str. Adâncata, str. Bujor, str. George Coșbuc, str. George Topârceanu, str. Lunca Bahluieț, str. Măicuța, str. Grădinari,  str. Mihail Kogălniceanu,  str. Nucărie,  str. Otilia Cazimir, str. Petru Rareș, str. Pieptănari, str. Tudor Vladimirescu și  str. Unirii.

Centrul Diecezan Caritas Iași are calitatea de beneficiar , iar parteneri în proiect sunt: SC Kinego SRL, Primăria orașului Târgu Frumos și Școala Gimnazială „Ion Creangă” din TârguFrumos.

Persoane de contact Elena Iscu: 0749.179.287/ Corina Mihăilă: 0752.480.926

loading...
Advertisements

Related posts

Foișor inaugurat în muzică de fanfară la Târgu Frumos (Video)

Redacția

Suspecți de trafic de droguri din Iași și Târgu Frumos săltați de trupele speciale. Iată ce au găsit oamenii legii la percheziții!

Marius Parteni

Tg. Frumos : Mii de credincioşi au participat la sfinţirea bisericii cu hramul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel (Video)

Redacția
Încarcă...