RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos: Bugetul și lista de investiții au fost aprobate!

Bugetul orașului Târgu Frumos pentru anul 2023 a fost aprobat în ședința Consiliului Local ce a avut loc, la data de 1 februarie. Vorbim de un buget de aproximativ 48 milioane de lei, dar cheltuielile prognozate sunt cu 8,2 milioane de lei mai mari.

Ședința prin care a fost votat bugetul și lista de investiții a avut loc ieri, de la ora 14:00 la sediul instituției. Primarul Ionel Vatamanu a susținut, atât în plenul ședinței, dar și într-o postare pe pagina de Facebook că anul 2023 este unul al investițiilor.

“Anul 2023 este un an al investițiilor, al proiectelor europene si al continuităţii in dezvoltarea orașului nostru! Astăzi a fost votat bugetul Primăriei orașului Târgu Frumos pentru anul 2023. În acest an ne dorim sa continuam investițiile deja începute si sa începem o serie de noi proiecte prin care să dezvoltăm în continuare orașul, acesta fiind principalul obiectiv al echipei de la conducere!

Lista de investiții reflecta extrem de bine acest obiectiv, fiind cuprinse investiții din toate categoriile: lucrări de infrastructură – asfaltarea stăzilor si reabilitarea trotuarelor, lucrări de reamenajare si modernizare a unităţilor de invatamant, lucrări de modernizare a iluminatului public, regenerare urbană, creşterea calităţii vieţii, achiziţionarea de echipamente moderne, parcuri de joacă sau extindere de utilităţi publice, toate acestea fiind menite sa ridice gradul de confort al locuitorilor. Mulțumesc pe această cale consilierilor locali care au inteles importanta continuitatii in realizarea investițiilor si au votat acest buget!”, a susținut Ionel Vatamanu.

  

Opoziția din Consiliul Local al orașului a avut o serie de amendamente la proiectul de buget, dar acestea au fost respinse de către majoritatea din legislativul local.

Related posts

Spitalul din Târgu Frumos angajează medici  

Redacția

Ședință de Consiliu Local la Târgu Frumos, joi, 23 iunie

Redacția

Târgu Frumos: Doi bărbați duși la audieri, după ce au falsificat buletine Covid-19. Unul a fost reținut

Redacția
Încarcă...