NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos: Aurel Moldoveanu într-un spectacol dedicat femeilor

A devenit o tradiţie ca luna martie să fie una dedicată celebrării feminităţii. Este unanim acceptat faptul că la început de primăvară, chiar dacă numai din punct de vedere calendaristic, femeia să fie omagiată în diversele ei ipostaze de mamă, de soţie sau iubită. Administrația locală din Târgu Frumos a pregătit cu această ocazie, un spectacol dedicat doamnelor, unde invitat special este artistul de muzică folk, Aurel Moldoveanu.  

Pentru toate doamnele si domnișoarele, bucuria primăverii cuprinsă intr-un mărțișor!Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de flori, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!Cu aceasta ocazie vreau să invit toate doamnele si domnișoarele Sâmbătă, 7 Martie 2020, incepand cu ora 16:00, la un spectacol de muzică dedicat exclusiv femeilor. Evenimentul se va desfașura la Casa de Cultură „Garabet Ibraileanu” si il va avea ca invitat special pe artistul Aurel Moldoveanu. Vă așteptăm cu drag!”, a precizat primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, pe pagina sa de facebook.

Artistul Aurel Moldoveanu a susținut în urmă cu câțiva ani și un concert de Colinde, la Târgu Frumos, tot la invitația administrației locale.

loading...
Advertisements

Related posts

Festivalul „Eminescu Nonformal”, organizat la Târgu Frumos

Ema Roman

Târgu Frumos are buget de investiții egal cu al Pașcaniului. Primarul Vatamanu: ”Va fi anul investițiilor”

Marius Parteni

Parcul din zona Casei de Cultură din Târgu Frumos a intrat modernizare

Marius Parteni
Încarcă...