NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos: A început montarea platformelor de colectare selectivă

Metodă modernă de colectare a deşeurilor la Târgu Frumos! De astăzi a început montarea platformelor supraterane. Primarul oraşului, Ionel Vatamanu, face un apel la cetăţeni să gestioneze în mod corespunzător aceste echipamente. În cele 12 puncte de colectare, târgoveţii pot să arunce separat deşeurile din sticlă, plastic şi hârtie şi menajere.

„Astăzi a început montarea platformelor supraterane de colectare a deșeurilor. Este un moment important în privința gestionării deșeurilor menajere în orașul nostru, o metodă modernă pentru gestionarea celor 12 puncte de colectare din zona blocurilor, a căror amenajare se finalizează săptămâna aceasta.Facem un apel către târgoveți să ne ajute să gestionăm în mod corespunzător aceste echipamente și să păstrăm curățenia orașului! Cu toții trebuie să colectăm selectiv! Nu este doar o obligație legală, ci și una de educație civică și trebuie să devină o obișnuință pentru toți cetățenii”, este anunţul postat de primarul oraşului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu.

În cele 12 zone de colectare din zona blocurilor vor fi amplasate 96 module. Valoarea investiției este de 269.833,10 lei fara TVA şi este suportată integral de la bugetul local. 

loading...
Advertisements

Related posts

Târgu Frumos: Se caută administrator pentru sala de sport!

Marius Parteni

Construirea barajului de apărare a orașului Târgu Frumos, blocată de litigii

Redacția

Festivalul de Datini și Obiceiuri la Târgu Frumos (FOTO – VIDEO)

Redacția
Încarcă...